fbpx

Veelgestelde Vragen

Pre-sales vragen

Is mijn account veilig?
Yesss! Wij zijn een marketingbureau voor sociale media. Daarom is onze activiteit niet anders dan hoe je Instagram normaal gebruikt. Het is 100% veilig.

Hoe werkt SocialBlinq?
Wanneer u zich aanmeldt bij Socialblinq, matchen wij u met een persoonlijke assistent die zich inzet voor de ontwikkeling van uw account. Ook als u een redelijk nieuw profiel heeft, kunnen wij u helpen met de opstart! Doelgroep, volgers, groei! Vertel ons wat voor volgers u graag wil en relax! Uw persoonlijke assistent zorgt ervoor dat uw Instagram account meer gezien wordt en dat uw account meer volgers en likes ontvangt!

Hoe kan ik beginnen?
Meld u aan voor het plan dat het beste bij u past. Nadat we uw bestelling hebben ontvangen, stuurt ons team u onmiddellijk een Onboarding-formulier om targetingopties te bieden. Dat is uw kans om vergelijkbare accounts, hashtags en andere details te identificeren die nuttig zijn voor ons team om relevante gebruikers te targeten.

Hoeveel volgers moet ik verwachten door SocialBlinq te gebruiken?
Het varieert per account. Als je consequent inhoud van hoge kwaliteit en voor de juiste doelgroep plaatst, zie je zeker een hoger aantal volgers. Aan het eind van de dag is het aan de gebruiker of ze ervoor kiezen je te volgen. Een bepaalde hoeveelheid volgers kunnen wij niet garanderen, wel dat ons werk zeker een groot invloed heeft op de toename ervan.

Werkt SocialBlinq voor mijn branche?
Yesss! Na met veel merken en beïnvloeders in verschillende sectoren te hebben gewerkt, kunnen wij gerust zeggen dat de SocialBlinq-service voor elke account op instagram werkt.

Waarom heb ik meer Instagram-volgers nodig?
Er is veel te zeggen voor sociale fame met name op Instagram. Tegenwoordig zou je het beste product ter wereld kunnen hebben, maar als je maar een paar honderd volgers hebt, verlies je geloofwaardigheid. Het hebben van veel en actieve volgers helpt u uw merknaam bekend te maken.

Kan ik op elk moment annuleren?
Yesss, als u maandelijks betaalt, kunt u op elk moment annuleren. We proberen het zo flexibel mogelijk te houden. De eerste 7 dagen zijn bovendien gratis.

Kun je inhoud voor mij posten?
Nee, op dit moment bieden wij deze service helaas niet aan onze cliënten.
Content plaatsen voor cliënten is gewoon te subjectief. Niemand kent uw bedrijfsmerk beter dan u. U concentreert zich op het posten van inhoud van hoge kwaliteit. Wij zetten ons in deze inhoud een zo groot mogelijk bereik te geven.

Kan ik meerdere abonnementen kopen?
Yesss! Kies eenvoudig een abonnement voor elk Instagram-account. Wij beheren meerdere accounts voor verschillende marketing bureaus en cliënten.

Hoeveel kost het?
Bezoek onze prijzenpagina en vindt het pakket dat het best aan uw behoeften voldoet!

Algemene vragen

Kan ik mijn account gebruiken op SocialBlinq?
Yesss! Sterker nog, we moedigen u aan om uw account te blijven gebruiken en regelmatig te posten. Hoe actiever u bent, hoe eenvoudiger onze taak. Wij behandelen het drukke werk terwijl u doet wat u het beste doet!

Moet ik mijn gebruikersnaam en wachtwoord delen?
Ja! Toegang tot uw account is vereist. Het eerste aanmeldingsproces kan uw medewerking vereisen, aangezien we vanaf een andere locatie of een ander IP-adres inloggen op uw account, ontvangt u mogelijk een beveiligings kennisgeving van Instagram. We laten u echter van tevoren weten wanneer we inloggen op het account, zodat u zeker weet dat dit ons team is.

Kwaliteit van berichten – De service die wij bieden gaat ervan uit dat de instagram activiteit van een redelijke kwaliteit is, anders zal het minder effect hebben. Het advies is dan ook om niet foto’s te delen van slechte kwaliteit ( bijvoorbeeld wazig of onduidelijke).
Aantal berichten per maand: Sommige instagram-accounts zijn relatief inactief en posten maar tweemaal per maand. Indien dat het geval is zal onze service zicht niet voldoende kunnen tonen. Derhalve bevelen wij onze cliënten aan per maand 20 keer wat te posten.
Type account –Wij hebben zowel bedrijven als influencers in ons klantenbestand, deze hebben soms te weinig (actieve) volgers, met onze dienst verhelpen wij dit probleem.
Vele bedrijven verkopen likes, maar dit doen zijn met het gebruik van bots, oftewel nep-accounts. Het gevolg hiervan is dat u wel likes krijgt maar dit het bereik van uw instagram account niet ten goede komt.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?