fbpx

Prijzen. Simpel & Flexibel

De eerste 7 dagen zijn op onze kosten (GRATIS en VRIJBLIJVEND), zo heb jij de tijd om een pakket te kiezen dat bij je past. Annuleren kan altijd! 

• Geen contract • Maandelijks opzegbaar • 7 dagen gratis proefperiode

Wij groeien jouw pagina organisch en volledig handmatig. Geen bots of computersoftware.

Socialblinq biedt je de mogelijkheid om 7 dagen GRATIS en VRIJBLIJVEND kennis te maken met de Socialblinq. Na de proefperiode heeft u de mogelijkheid om starten met betaalde versie van Socialblinq. Bovendien is het abonnement maandelijks opzegbaar, dit betekent dat je nergens aan vast hoeft te zitten.

Veelgestelde Vragen

Heb je een vraag over Socialblinq?
Kijk dan hieronder in de lijst van veelgestelde vragen vragen en antwoorden.

Kan ik op elk moment annuleren?

Ja, U kunt op elk moment annuleren. We proberen het zo flexibel mogelijk te houden. De eerste 7 dagen zijn bovendien gratis. Socialblinq biedt je de mogelijkheid om 7 dagen GRATIS en VRIJBLIJVEND kennis te maken met de Socialblinq. Na de proefperiode heeft u de mogelijkheid om starten met betaalde versie van Socialblinq. Bovendien is het abonnement maandelijks opzegbaar, dit betekent dat je nergens aan vast hoeft te zitten.

Hoe kan ik starten?

Meld u aan voor het plan dat het beste bij u past. Nadat we uw bestelling hebben ontvangen, stuurt ons team u onmiddellijk een Onboarding-formulier om targetingopties te bieden. Dat is uw kans om vergelijkbare accounts, hashtags en andere details te identificeren die nuttig zijn voor ons team om relevante gebruikers te targeten.

Moet ik mijn inloggegevens met jullie delen?

Ja! Toegang tot uw account is vereist. Het eerste aanmeldingsproces kan uw medewerking vereisen, aangezien we vanaf een andere locatie of een ander IP-adres inloggen op uw account, ontvangt u mogelijk een beveiligings kennisgeving van Instagram. We laten u echter van tevoren weten wanneer we inloggen op het account, zodat u zeker weet dat dit ons team is.

Kan ik Instagram normaal blijven gebruiken?
Ja! Sterker nog, we moedigen u aan om uw account te blijven gebruiken en regelmatig te posten. Hoe actiever u bent, hoe eenvoudiger onze taak. Wij behandelen het drukke werk terwijl u doet wat u het beste doet!
Is mijn account veilig?

Yes! Wij zijn een marketingbureau voor sociale media. Daarom is onze activiteit niet anders dan hoe je Instagram normaal gebruikt. Het is 100% veilig.

Waarom heb ik meer Instagram-volgers nodig?

Er is veel te zeggen voor sociale fame met name op Instagram. Tegenwoordig zou je het beste product ter wereld kunnen hebben, maar als je maar een paar honderd volgers hebt, verlies je geloofwaardigheid. Het hebben van veel en actieve volgers helpt u uw merknaam bekend te maken.

Hoeveel volgers moet ik verwachten?

Het varieert per account. Als je consequent inhoud van hoge kwaliteit en voor de juiste doelgroep plaatst, zie je zeker een hoger aantal volgers. Aan het eind van de dag is het aan de gebruiker of ze ervoor kiezen je te volgen. Een bepaalde hoeveelheid volgers kunnen wij niet garanderen, wel dat ons werk zeker een groot invloed heeft op de toename ervan.

Werkt SocialBlinq voor mijn branche?

Yesss! Na met veel merken en beïnvloeders in verschillende sectoren te hebben gewerkt, kunnen wij gerust zeggen dat de SocialBlinq-service voor elke account op instagram werkt.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?